Meny
 
Behandlinger

Thai/Thai olje massasje.
Thai-massasje er en tradisjonell form for massasje som har eksistert i tusenvis av år. Behandlingen foregår gjennom strekking og trykk langs energilinjer i kroppen.
Formålet med thaimassasje er å løse opp i spenninger i ledd og muskler og gi en følelse av at kroppen din er i balanse.
Tradisjonell thaimassasje kan være ukomfortabelt for de som ikke tidligere har prøvd det. Siden det involverer en rekke strekk og tøyeøvelser og bruk av kroppsvekt, er det mange som velger å starte med andre og mer avslappende behandlinger. Men velg thai olje massasje.

Olje massasje
Oljemassasje er en mild form for massasje som bidrar til økt velvære, avslapning og reduksjon av stress og spenninger. Denne massasjeformen er egnet for alle som ønsker et avbrekk fra en stressende hverdag. Ved oljemassasje brukes allergivennlige olje og terapeutens egne hender for å løsne opp og stimulere muskulatur. Når muskelvev og blodsirkulasjon stimuleres, forbedres sirkulasjon og næringsopptak i musklene. Behandlingen bidrar til stressavlastning, virker lindrende og kan virke forebyggende mot belastningsskader.
Du kan velge at få tilsatt noet eteriske oljer med duften av lavender lemongrass og Eucalyptus.

Gravid massasje
Gravid massasje er en mild form for massasje som bidrar til økt velvære, avslapning og reduksjon av stress og spenninger. Når du kommer som gravid, vel der blive fjernet i pute i madrassen, så mage kommer ned, så du kan få avlastet ryggen din.

Fot massasje
Fotmassasje kan være veldig behagelig, og gjøre godt. Det er mange punkter som er i foten, som deler sig ut i resten av kroppen. Dette er noe vi glemmer å ta vare på, og noen kan føle det litt ubehagelig, og det kan kile litt