top of page

Om Thai massasje

Thai massasje er et tradisjonelt helbredende system som kombinerer akupressur.

Thai massasje bruker milde trykk- og strekkteknikker for å slappe av hele kroppen. Dette er en eldgammel helbredende praksis som har sin opprinnelse i India.

Thai massasje har mange helsemessige fordeler, fra å redusere stress til å lindre muskelspenninger, og slappe helt av. Dette vel øke energien i kroppen

thai massasje logo facebook_edited.jpg

Thai Massasje

Thai massasje er en hard massasje.

Terapeuten bruker både hender, albuer, føtter og knær i massasjen, som består av en blanding av trykk og strekk, som bringer kroppen i forskjellige posisjoner.

 På den annen side er massasjen forfriskende, og den har en positiv effekt på sirkulasjonen, så avfallsstoffer rundt musklene fjernes.

Det er viktig å gjøre meg oppmerksom på om massasjen gjør for vondt, slik at trykket kan justeres. Det gir en mer behagelig og effektiv massasje.

Det er viktig å ta spenninger i kroppen på alvor,  slik muskelspenning påvirker nervesystemet, pusten og sirkulasjonen i kroppen. På lang sikt kan det utløse stress i kroppen

Thai massasje (3)_edited.png

Thai olje massasje

Thai olje massasge, er en mild hard massasge, og den mest populær av dem.

Opplever mange der ønsker at få rigtig thai massasje, men der er veldig mange der ikke klare at slappe av, og den  energi jeg ligger i jer, vel jeg få tilbake på en negativ måte

Du får lidt av det hele, da olje hjelper til med at komme i dypden.

Thai olje massasje .ligner på thaimassasje, men her hjelper olje til, og den er mer mild, men der vel  fortsatt blir fat, og jeg vel bruke hænder og albue. 

Det er viktig å ta spenninger i kroppen på alvor,  slik muskelspenning påvirker nervesystemet, pusten og sirkulasjonen i kroppen. På lang sikt kan det utløse stress i kroppen.

Du er mulig å velge noen forskjellige eteriske oljer, der vel blive tilsat i oljen, uten noe tillegg

Det med til at løfte total følelse av velvære.

Design uden navn (1)_edited.png

Olje Massasje

En oljemassasje er ganske enkel. Det eneste det krever er at har olje på hånden, som jeg kan bruke til å massere kroppen med. Det er en veldig skånsom massasje, som på en skånsom måte har som mål å løsne muskelspenninger i kroppen,og propulær hos dem er ønsker et lille avbryt fra en stresse dag, og vel koble helt av.

Du er mulig å velge noen forskjellige eteriske oljer, der vel blive tilsat i oljen, uten noe tillegg

Det med til at løfte total følelse av velvære.

Design uden navn (4).png

Fot Massasje

Fotmassasje er en fin måte for å ta vare på føttene dine. Vi glemmer ofte å ta vare på føttene våre og de blir utsatt for mye hver dag. Hva er vel bedre enn en grundig fotmassasje, som frigjør spenningen som bygger seg opp i føttene og leggmusklene. I tillegg er fotmassasjen rettet mot reflekspunkter under føttene, da denne typen fotmassasje påvirker hele kroppen på en positiv måte.

Hvis du har muskelspenninger i bena og føttene, kan det ha innvirkning på bevegeligheten og kan gi smerter, uro i bena, kramper og feil gange, noe som belaster resten av kroppen. Fotmassasje er også en fantastisk måte å skjemme bort deg selv på.
Selv massasjen kommer rundt hele foten og underbenet og løsner opp spenninger, som frigjør energi til hele kroppen

Thai massasje (3)_edited.png

Gavekort

Du har mulighet for at kjøbe gavekort i klinikken, men også får den sendt på e-mail.

Om du ønsker at få den på mail, kan du skrive en e-mail eller en sms på beløb navn og tlf nr, så sender jeg deg først diit gave kort, og du vil motta et vipps nr du betaler til.

Det digitale gavekortet må mottaker ta med i sin helhet, da det følger med en kode.

bottom of page